Otvorene registracije za besplatni online stručni skup: „Pandemija COVID-19 i mentalno zdravlje djece i adolescenata: prijetnja i prilika“

Besplatni online stručni skup „Pandemija COVID-19 i mentalno zdravlje djece i adolescenata: prijetnja i prilika“ održat će se u petak 13. studenog 2020. godine u trajanju od 11:00 do 14:00 sati preko platforme Zoom u obliku webinara.

U sklopu ovog stručnog skupa bit će izložena kratka predavanja te prikazi slučajeva u kojima će naglasak biti stavljen na direktne i indirektne utjecaje pandemije i prirodnih nepogoda na mentalno zdravlje djece i mladih, rizične i zaštitne čimbenike, manifestacije problema i poremećaja mentalnog zdravlja, procjene te preventivnih i terapijskih intervencija za očuvanje mentalnoga zdravlja i liječenje poremećaj uzrokovanih stresom i traumom kod djece i mladih temeljem suvremenih smjernica.

Stručni skup je namijenjen stručnjacima koji se bave djecom i mladima – psiholozima, socijalnim pedagozima, odgajateljima, nastavnicima, pedagozima, socijalnim radnicima, edukacijskim rehabilitatorima, specijalizantima i specijalistima školske medicine, obiteljske medicine, pedijatrije, dječje i adolescentne psihijatrije, liječnicima drugih specijalnosti, kao i svim zainteresiranima za ovu temu. Sudjelovanje će biti bodovano od strane nadležnih komora.

Za ovaj stručni skup nije predviđena kotizacija, odnosno sudjelovanje je besplatno.

Zbog ograničenog broja sudionika, molimo vas da se pravovremeno registrirate. Ako nakon registracije ipak saznate da nećete moći prisustvovati, molimo da to do četvrtka 12. studenog javite e-mailom na: kresimir.prijatelj@poliklinika-djeca.hr. Registracija će nakon popunjavanja kapaciteta za webinar biti zatvorena.

Nakon registracije ćete e-mailom zaprimiti podatke za pristup online stručnom skupu, odnosno link za webinar.

WEB najava online skupa: https://www.poliklinika-djeca.hr/aktualno/najava-online-strucnog-skupa-13-11-2020-pandemija-covid-19-i-mentalno-zdravlje-djece-i-adolescenata-prijetnja-i-prilika/

Facebook događaj online skupa: https://www.facebook.com/events/405348890870274/

Kako biste sudjelovali online stručnom skupu potrebno je registrirati se OVDJE ili klikom na sljedeći link:

http://tiny.cc/13_11_Online_skup-COVID

 

U nastavku vam donosimo preliminarni program online stručnog skupa:

Print Friendly, PDF & Email