Dragi roditelji i suradnici u sustavu zaštite djece,

S ciljem preventivne mjere zaštite pacijenata, zaposlenika i njihovih obitelji, sukladno naputku Ministarstva zdravstva i Gradskog ureda za zdravstvo, Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba od danas mijenja sustav rada, s obzirom na najaktualnija zbivanja u svezi s COVID-19. Slijedeći protokol o prevenciji širenja virusa, koristimo i primjenjujemo sve mjere higijenske zaštite i samozaštite, te educiramo naše djelatnike u cilju održavanja najvišega stupnja preporuka, na interes cjelokupne zajednice. Naša Poliklinika od ponedjeljka 16. ožujka 2020. mijenja način rada i obrade pacijenata te se odgađaju pregledi pacijenata naručenih za tjedan 16.-23. 3. 2020., o čemu će biti pojedinačno i obaviješteni. Kako je prethodno već odlučeno, svi grupni modaliteti rada obustavljeni su u idućih 14 dana.

Pratimo epidemiološku situaciju iz sata u sat te smo, prema potrebi, u suradnji i koordinaciji s Nacionalnim kriznim stožerom i Kriznim stožerom ministarstva zdravstva te Gradskim uredom za zdravstvo spremni poduzeti dodatne mjere prolongiranja i odgađanja svih svih specijalističko-konzilijatnih postupaka koji nisu hitni, kao i daljnja ograničenja pregleda.

Molimo vas, pratite preporuke nadležnih, obavijesti koje ćemo objavljivati na našim mrežnim stranicama, brinite o svom i zdravlju svojih bližnjih i budite dobro.

Krizni stožer Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba

Print Friendly, PDF & Email