Županijsko stručno vijeće stručnih suradnika pedagoga srednjih škola Zagrebačke županije održano je 8. svibnja 2017. u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba. Uz posjet Poliklinici i uspostavljanje daljnje suradnje, stručnjaci Poliklinike i Hrabrog telefona održali su predavanja za kolegice i kolege pedagoge.

U uvodnom dijelu je dr.sc. Bruna Profaca prikazala rad Poliklinike i multidisciplinarnog tima. Potom je održala predavanje na temu „Manipulacija djecom tijekom razvoda braka – rizici za djecu i mlade“. Anamarija Vuić, koordinatorica s Hrabrog telefona prezentirala temu „Pomoć i podrška djeci putem telefonske savjetodavne linije – iskustva Hrabrog telefona “. Ivana Ćosić Pregrad, klinička psihologinja iz Poliklinike održala je za kolege i kolegice pedagoge predavanje i radionicu „Djeca i suvremene tehnologije: podrška i usmjeravanje“.

Sudionici Županijskog stručnog vijeća su sve teme procijenili vrlo korisnima, osobito zbog dobre povezanosti teorije i prakse te aktualnosti u radu s mladima u srednjoj školi.


Print Friendly, PDF & Email