Roditelji.hr: Na radionici Fit for Kids na Zagrebačkom velesajmu

Portal roditelji.hr donose izvještaj o radionici Fit for Kids održanoj na Zagrebačkom velesajmu od 9. do 11. ožujka u organizaciji udruge Abeceda roditeljstva i Djeca.hr. Održane su kreativne, kulinarske i edukativne radionice za djecu, te okrugli stolovi za roditelje. Na okruglom stolu “Utjecaj medija na djecu” ispred Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba sudjelovala je psihologinja Mia Roje:

” Kretanje i zdrava prehrana su iznimno važni za pravilan psihofizički razvoj djece, baš kao i pravilno i odgovorno korištenje medija. Dok su roditelji prisustvovali okruglim stolovima, djeca su sudjelovala u raznim kreativnim i sportskim radionicama, a vrhunac je bio kada im se pridružio master chef Mate Janković s kojim su mališani uživali praveći razne zdrave slastice.

Na okruglom stolu pod nazivom Utjecaj medija na djecu koji je vodila predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska, Iva Brčić diskutiralo se o pozitivnim i negativnim utjecajima medija na djecu, te koliko je važno medijski opismeniti roditelje.

Gosti za okruglom stolu bili su dr. sc. Lana Ciboci autorica prvog istraživanja o medijskoj pismenosti u Hrvatskoj te urednica knjige “Djeca medija”, Ivančica Tarade urednica portala Roditelji.hr, Sanjica Ćaćić, NLP trener i family coach te urednica portala Abeceda roditeljstva, Mia Roje psihologinja u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, Iva Maričić osnivačica Facebook grupe E-GLEDALO, dr. Milan Milošević specijalist ortopedije i traumatologije, vlasnik Poliklinike Ribnjak.”

Cijeli izvještaj pročitajte na stranici roditelji.hr ovdje:

http://www.roditelji.hr/vijesti/igraonice-radionice-okrugli-stolovi-za-roditelje-obiljezili-fit-kids-dogadanje/

Izvor fotografije: Roditelji.hr

Print Friendly, PDF & Email