Ravnateljici dodijeljena Velika hrvatska nagrada sigurnosti u kategoriji individualnog doprinosa u ostvarivanju i razvoju sigurnosti zajednice

Žiri Hrvatske Velike Nagrade Sigurnosti 2021. jučer je u sklopu Hrvatskih dana sigurnosti održanih u Opatiji ravnateljci Poliklinike prof. dr. sc. Gordani Buljan Flander dodijelio nagradu u kategoriji individualnog doprinosa u ostvarivanju i razvoju sigurnosti zajednice. Dodijeljene su i Velike hrvatske nagrade sigurnosti i to za medijsku promociju sigurnosti Ministarstvu turizma i sporta za projekt „Safe stay in Croatia“ te Croatia osiguranju za projekt Laqoprevent u kategoriji najboljeg projekta poslovnog sektora u ostvarivanju sigurnosti zajednice. Nagradu za najreprezentativniji projekt sustava sigurnosti dobila je Klinička bolnica Sveti Duh Zagreb i ECCOS Zagreb za poptuno sigurnosno rješenje ove bolnice. Robert Kopal i Darija Korkut su za knjigu “Analitički menadžment” nagrađeni u kategoriji najbolje znanstvene knjige iz područja sigurnosti, Hrvatsko društvo likovnih umjetnika za projekt Sloboda stvaranja, kao doprinos nevladine organizacije za sigurnost zajednice. Za inicijative godine nagrađeni su Denis Pavela te PU splitsko-dalmatinska i partneri.

O nagradama je odlučivao žiri u sastavu: predsjedavajući, prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, rektor Sveučilišta VERN Zagreb, dr. sc. Krunoslav Borovec, dekan Visoke policijske škole u Zagrebu, izv. prof. dr. sc. Božo Skoko, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, Ana Raić Knežević, novinar, izv. prof. dr. sc. Valentina Kranželić, Edukacijsko rehabilitacijski fakultet u Zagrebu i mr. Alen Ostojić, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Print Friendly, PDF & Email