Predavanje u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba povodom 13. tjedna psihologije u Hrvatskoj

Povodom obilježavanja 13. tjedna psihologije u Hrvatskoj, Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba u srijedu 19. veljače 2020. u 18 sati otvara svoja vrata svim roditeljima, stručnjacima i ostalim zainteresiranima te ih poziva na predavanje „Moje dijete s druge strane ekrana“ koje će održati ravnateljica Poliklinike prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander.

Obzirom na ograničen kapacitet dvorane, molimo sve zainteresirane da se prijave na predavanje putem sljedećeg linka:         https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQok7t6i88N2yRTxlwqR38FVc2BUdD387bhkBw2ZNUDciu9w/viewform

U sklopu predavanja ravnateljica će izložiti rezultate nacionalnog projekta Društvena online iskustva i mentalno zdravlje mladih“ koji je proveden na skoro 2000 hrvatskih srednjoškolaca.

Osim samih rezultata pokušat ćemo odgovoriti na pitanja što za zaštitu djece i mladih možemo učiniti već danas.

U istom tjednu, 21. veljače 2020. organizirat ćemo i radionice za djecu i mlade “Ja iza ekrana”. Više informacija i prijave za sudjelovanje možete pronaći na ovom linku: 

https://www.poliklinika-djeca.hr/aktualno/novosti/poziv-na-radionice-ja-iza-ekrana-za-djecu-i-mlade-u-poliklinici-povodom-13-tjedna-psihologije-u-hrvatskoj/


Za sva dodatna pitanja, možete se obratiti na e-mail:
ana.raguz@poliklinika-djeca.hr

Skup će biti prijavljen i bodovan od strane stručnih komora.

Print Friendly, PDF & Email