POZIV: Sudjelujte u istraživanju “I ovo će proći – COVID-19: jučer, danas, sutra…” – ispunite online upitnik

Poštovani i dragi roditelji, stručnjaci i kolege u zaštiti djece,

u tijeku je provođenje istraživačkog projekta “I ovo će proći – COVID-19: jučer, danas, sutra…”. U svjetlu aktualnih zbivanja u Hrvatskoj i svijetu koja nas prate mjesecima, odlučili smo vas zamoliti da podijelite vaša iskustva, doživljaje i relevantne informacije koje bi nam uvelike pomogle u još jasnijem razumijevanju i kvalitetnijem spoznavanju vaših potreba i iskustava prilikom suočavanja s pandemijom COVID-19. U istraživanju će sudjelovati osobe starije od 18 godina diljem cijele Hrvatske.

Online upitniku možete pristupiti klikom na sljedeći link:
tiny.cc/i_ovo_ce_proci

Upitnik je u potpunosti anoniman, podaci neće biti promatrani pojedinačno, već će se koristiti u svrhu obrade podataka na grupnoj razini.

Procijenjeno trajanje upitnika je oko 15 minuta, a informacije koje ćete nam pružiti ulaganjem truda u ispunjavanje upitnika pružit će nam vrijedne podatke za naš rad i unapređivanje stručne pomoći koju vam pružamo.

Ispunjavanjem upitnika smatrat ćemo da ste suglasni sudjelovanju u istraživanju. Rezultati istraživanja će nakon statističke obrade biti objavljeni na web stranici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba. Unaprijed hvala na izdvojenom vremenu i trudu.

Za sva dodatna pitanja ili podršku molimo vas da se bez ustručavanja javite na e-mail: kresimir.prijatelj@poliklinika-djeca.hr ili ana.raguz@poliklinika-djeca.hr

Pročitajte rezultate našeg istraživanja o mentalnom zdravlju za vrijeme epidemije COVID-19 koje smo proveli od 19. ožujka do 7. travnja 2020., na temelju odgovora na online upitnik 1314 sudionika:

IZVJEŠTAJ: Neki aspekti mentalnog zdravlja za vrijeme pandemije COVID-19 (preliminarni rezultati istraživanja)

Print Friendly, PDF & Email