POZIV PSIHOLOZIMA: Do sutra u 12 sati se možete prijaviti  za besplatni online stručni skup “Online psihodijagnostika djece i mladih: Mogućnosti i izazovi”

Zadovoljstvo nam je i čast što se više od 750 kolega – psihologa prijavilo na naš online skup „Online psihodijagnostika djece i mladih: Mogućnosti i izazovi“ koji će se održati sutra, 24. studenog 2020. od 13:00 do 14.30 sati preko Zoom platforme u organizaciji Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, u partnerstvu s Bosansko-hercegovačkom integrativnom dječjom i adolescentnom psihoterapijskom asocijacijom (BHIDAPA), uz podršku Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva. Skup je namijenjen psiholozima koji se u svom svakodnevnom radu bave psihodijagnostikom djece i madih. Sudjelovanje na skupu je besplatno i bit će bodovano od strane Hrvatske psihološke komore.

Prijaviti se možete do sutra u 12 sati. Link za prijavu:

 https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_oTKt-aFiS5mU14vtkkT73Q

S obzirom na uvjete rada i života u aktualnoj zdravstvenoj krizi, psihologijske obrade potrebne su više nego ranije, a objektivne mogućnosti često ne dopuštaju kontakt uživo. Na ovom skupu kroz sat i pol vremena predstavit ćemo smjernice Američke psihološke udruge (American Psychological Association, APA) za profesionalno i etično provođenje psihologijskih testiranja putem suvremenih tehnologija, raspravljat ćemo o prednostima i teškoćama ovakve vrste obrade, upoznat ćemo se s online načinima provođenja projektivnih tehnika, pogledati snimku dijela realne obrade djeteta preko Zoom platforme te predstaviti nova rješenja i programe na kojima radi Naklada Slap.

PROGRAM SKUPA:

Print Friendly, PDF & Email