Čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na besplatno javno predavanje „Understanding and Working with Children and Families affected by Parental Alienation – Hearing the Authentic Voice of the Child and Intervening to Help Recovery“ (hrv. “Razumijevanje i rad s  djecom i obiteljima pogođenim otuđenjem od roditelja: Slušanje autentičnog glasa djece i interveniranje za pomoć oporavku” za liječnike, psihologe, socijalne radnike, suce, policiju, odvjetnike i druge stručnjake iz područja zaštite djece, koje će održati Karen Woodall i Nick Woodall (Family Separation Clinic, London), međunarodni autoriteti u području rada s djecom i obiteljima u visoko konfliktnim razvodima roditelja te inicijatori  Europskog udruženja stručnjaka koji se bave otuđenjem od roditelja.

Predavanje u organizaciji Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba i Udruge sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež, održat će se 10. srpnja 2019. godine u dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, Mirogojska cesta 16, Zagreb od 9 do 12 sati. Predavanje će biti održano na engleskom jeziku.

Predavanje je prijavljeno stručnim komorama, te će sudionici će dobiti certifikat kao potvrdu sudjelovanja.

Broj sudionika nije ograničen, no molimo vas da zbog organizacijskih razloga najavite svoj dolazak najkasnije do 8. srpnja na mail adresu: mia.roje@poliklinika-djeca.hr.

Za sve zainteresirane stručnjake koji nam se neće moći pridružiti bit će osiguran prijenos predavanja preko YouTube kanala Poliklinike. Link će biti objavljen dan prije predavanja na web stranici i Facebooku Poliklinike.

Veselimo se zajedničkom učenju, usavršavanju i osnaživanju intersektorske suradnje, koja je ključna u ovom području.

Pročitajte više na sljedećim linkovima:

Ako imate osobno iskustvo roditeljskog otuđenja, ispunjavajući on-line anketu na tu temu možete doprinijeti istraživanju Karen Woodall

Održana druga edukacija Karen i Nicka Woodalla o radu s djecom otuđenom od roditelja

Na Konferenciji o pravu i mentalnom zdravlju Moving upstream – o problemu otuđenja od roditelja u Europi

Konfliktni razvod i otuđenje od roditelja: Dijete u središtu (sukoba

Dijete treba prisutnost barem jedne brižne osobe

Na skupu europskih stručnjaka koji se bave manipulacijom djecom u razvodu

Održana edukacija o radu s djecom otuđenom od roditelja

Edukacija o radu s djecom otuđenom od roditelja

 

Print Friendly, PDF & Email