POZIV NA BESPLATNI ONLINE SEMINAR: “Potres i djeca u krizi: Trebaju li svi isto?”

Drage kolegice i kolege,

Potaknuti brojnim upitima unazad nekoliko dana pozivamo vas na online seminar „Potres i djeca u krizi: Trebaju li svi isto?“, koji će se održati u četvrtak 7. siječnja 2021. godine od 14:00 do 15:30 sati. Mnogi od nas rade s djecom i mladima, a mnoga djeca i mladi na različite su načine pogođena traumatskim događajem potresa. Cilj nam je osnažiti kolege, stručnjake koji pružaju podršku djeci i mladima, kako bismo svoje znanje i najbolju volju da pomognemo usmjerili na način koji odgovara potrebama pogođene djece i mladih.

Kako su djeca nakon traumatskog događaja, koja su obilježja krize koja osobito pogađaju djecu, koje su njihove potrebe s obzirom na razinu izloženosti i druge karakteristike situacije u kojoj se nalaze i u kojoj odrastaju? Preporuke o tome što činiti, što i zašto ne činiti, kao i svoja iskustva iz prakse, ponudit će nam doc. dr. sc. Bruna Profaca, klinička psihologinja iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba. Sudionici će imati priliku postaviti pitanja predavačici na kraju izlaganja.

Seminar je prijavljen nadležnim komorama za bodovanje, a sudionici će dobiti potvrde o odslušanom seminaru. Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu na linku: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_hP36ccsOQi-vR-n4SpPS2Q

O predavačici:

Doc. dr. sc. Bruna Profaca, klinička je psihologinja čiji je stručni interes posebno usmjeren na stres, traumu i krizu te gubitke u dječjoj dobi. Uz klinički rad, predavačica je na više kolegija diplomske i poslijediplomske razine studija i stručnim usavršavanjima, autorica i pozvana predavačica na nacionalnim i međunarodnim konferencijama.

 

Print Friendly, PDF & Email