Pozitivno mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja Online pedagoškoj akademiji “Mliječni zub”

Čestitamo Online pedagoškoj akademiji “Mliječni zub” čiji je program cjelogodišnje edukacije za odgojitelje i stručne suradnike vrtića za 2021/2022. dobio preporuku/pozivitno mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja. U prošlogodišnjem programu Online pedagoške akademije temeljem kojeg je data pozitivna evaluacija Ministarstva kao predavačice su sudjelovale psihologinje Poliklinike Ana Raguž i Mia Roje Đapić, u modulu „Kako (pre)živjeti stresu unatoč“.

Psihologinja Ana Raguž održala je online predavanje na temu „Što je psihološka otpornost djece – možemo li i trebamo li je jačati?“, a psihologinja Mia Roje Đapić na temu „Stres, trauma i kriza – odakle dolazimo i kamo idemo?“

Mišljenje Ministarstva znanosti i obrazovanja o edukaciji: “Mišljenja smo da ova edukacija za odgojitelje i stručne suradnike iz sustava predškolskog odgoja i obrazovanja tijekom 2021./2022. može pridonijeti odgojno-obrazovnom radu s djecom rane i predškolske dobi te da planirane edukativne programe možete ponuditi odgojno-obrazovnim radnicima predškolskih ustanova i zainteresiranoj javnosti.”

Print Friendly, PDF & Email