Kolege iz udruge DOKKICA – Dječja osječka kreativna kućica su nas posjetili 18. siječnja 2018. Udruga je nastala kao projekt Udruge za rad s mladima Breza, te je 2011. godine postala samostalna udruga. U svom radu posebnu pažnju udruga posvećuju djeci iz socijalno ugroženih obitelji smatrajući kako im je potrebna veća podrška zbog raznih problema kojima su izloženi, a koji ih često demotiviraju za školu kao i na sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima odnosno kvalitetnom provođenju slobodnog vremena.

U sklopu svog rada i provođenih programa posjetili su i našu ustanovu kao primjer dobre prakse u radu s djecom i mladima i njihovim obiteljima, te s našim stručnjacima razmijenili iskustva.

Ispred Poliklinike su ih Voditeljica dijagnostike i tretmana Renata Ćorić Špoljar, klinička psihologinja te Dora Kralj, socijalna pedagoginja i Nikolina Škrlec, socijalna radnica upoznale s radom, djelovanjem i postignućima Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba kao i samim prostorom, a koji je prilagođen djeci i mladima.

Naši gosti ispred DOKKICA su bili:

Maja Varga, mag.cult. suradnica u promociji programskih aktivnosti Udruge

Mirna Šmit, mag. cult. dopredsjednica Udruge, voditeljica odgojno-obrazovnih programa Udruge

Ines Novak, dipl. iur. predsjednica Udruge, voditeljica strateškog razvoja Udruge

Marina Dokić, mag. prim. educ., voditeljica aktivnosti za djecu

Viktorija Livaja Budaić, mag. psych., voditeljica psihosocijalne podrške za djecu i roditelje

Dubravko Šokčević, dipl. defektolog-socijalni pedagog, voditelj socijalno pedagoške podrške za roditelje

Marijan Jovičić, voditelj radionica Mali robotičari


Print Friendly, PDF & Email