Poliklinika na 53. međunarodnom neuropsihijatrijskom kongresu u Puli

Na 53em međunarodnom neuropsihijatrijskom kongresu u Puli, a u okviru edukacijskog simpozija o forenzičnoj psihijatriji, Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba je u suradnji s Poliklinikom Kocijan/Hercigonja sudjelovala setom izlaganja o problematici visokokonfliktnih razvoda.

Predavanje ”Ključni elementi pri procjeni roditeljskih kompetencija u visokokonfliktnim razvodima” održala je Renata Ćorić Špoljar, prof.psihologije, predavanje ”Vode li institucije dovoljno brige o najboljem interesu djeteta u visokokonfliktnim razvodima” održala je prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander, psihologinja i ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece a predavanje ”Kada oduzeti roditeljsko pravo” prof.dr.sc. Dubravka Kocijan Hercigonja, neuropsihijatrica i ravnateljica Poliklinike Kocijan/Hercigonja, renomirana i svjetski priznata stručnjakinja s područja neuropsihijatrije, posebice dječje psihijatrije.

Međunarodni neuropsihijatrijski kongres jedno je od omiljenih okupljališta kontinuiranih edukacija s temama iz područja neurologije i psihijatrije na kojem brojni stručnjaci iz središnje, južne i istočne Europe te nekih drugih kontinenata imaju priliku razmijeniti znanstvena i profesionalna iskustva. Naime, radi se jedinstvenom događaju obzirom je to jedna od najstarijih medicinskih konferencija na svijetu.

Više o kongresu može se naći na stranici: http://pula-cong.com/

Print Friendly, PDF & Email