Obavijest o predavanju Woodallovih u Zagrebu

Zahvaljujemo svima na prijavama i interesu za predavanje za stručnjake koje će u srijedu održati u srijedu 10. srpnja 2019. održati britanski stručnjaci Karen Woodall i Nick Woodall na temu otuđenja od roditelja.

Oni koji ne mogu doći na predavanje mogu ga pratiti u prijenosu uživo (live stream) preko Facebooka Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba od 9 do 12 sati 10. srpnja 2019. na linku: https://www.facebook.com/poliklinikazadjecuimladezagreb/

Nakon toga snimka će svima zainteresiranima biti dostupna na YouTube kanalu Poliklinike:

https://www.youtube.com/channel/UCeoaQrrCz_YT38HtQALJ4iQ

S obzirom da se prijavilo više od 150 stručnjaka, a u dvorani ima 150 sjedećih mjesta, molimo sudionike da dođu nešto ranije i osiguraju si mjesto u dvorani, te da se na vrijeme upišu na potpisne liste za nadležne Komore. Volonterke Hrabrog telefona bit će vam na raspolaganju za sva pitanja i informacije.

Posebno nas veseli što imamo prijavljene sudionike iz različitih sektora skrbi za djecu – zdravstva, socijalne skrbi, policije, pravosuđa, odgoja i obrazovanja, te što je važnost ovog predavanja prepoznao i ured Pravobraniteljice za djecu te što imamo priliku zaista razvijati intersektorsku suradnju u zaštiti djece.

Također vas pozivamo da sutra, 9. srpnja 2019. u 8.30 sati pratite gostovanje Nicka Woodalla uz psihologinju Poliklinike Miju Roje Đapić uživo na HRT-u 4.

U ime svih djelatnika Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba te članova  Udruge sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež, kao organizatora, želimo vam svima dobrodošlicu!

Print Friendly, PDF & Email