O najboljem interesu djeteta u postupku razvoda

U Poliklinici za zaštitu djece grada Zagreba održan je Okrugli stol na temu “Najbolji interes djeteta u postupku razvoda roditelja” 15. travnja 2013. godine

Kao izlagateljice su sudjelovale potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić, sutkinja Županijskog suda u Zagrebu i voditeljica Uredništva Regionalnog centra sudske prakse Zagreb Goranka Barać Ručević, sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu Marina Parač Garma, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zagreb Božena Horvat-Alajbegović, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba i sudska vještakinja prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander te psihijatrica s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i sudska vještakinja prof. dr. sc. Dubravka Kocijan Hercigonja.

S ciljem poboljšanja suradnje svoj doprinos su dali tijekom rasprave i voditelji centara za socijalnu skrb Zagreb, suci Obiteljskog prava Županijskog i Općinskog suda u Zagrebu te stručnjaci Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba i Hrabrog telefona.

Print Friendly, PDF & Email