NAJAVA: Karen i Nick Woodall u Zagrebu će u lipnju održati radionicu za roditelje djece u riziku otuđenja ili već otuđene od njih

Nakon završetka Treće europske konferencije  s međunarodnim sudjelovanjem Europskog udruženja praktičara u području otuđenja EAPAP (European Association of Parental Alienation Practitioners) koja će u organizaciji Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba okupiti stručnjake u Zagrebu 15. i 16. lipnja 2020. godine, Karen i Nick Woodall iz Family Separation klinike će održati radionicu za roditelje.

Radionica će se održavati u četvrtak 18. lipnja 2020. od 9 do 16 sati, uz maksimalan broj od 20 sudionika, na engleskom jeziku. Posvećena je roditeljima čije je dijete u riziku otuđenja od njih ili je već otuđeno, te su im potrebni podrška, usmjerenje i vodstvo.

S obzirom na to da znanstvena istraživanja i klinička praksa često upućuju na pogrešno prepoznavanje otuđenja, svi prijavljeni sudionici bit će pozvani na selekcijski razgovor tijekom svibnja (osobno ili video-pozivom), te će na radionicu biti pozvani samo roditelji oni čiji profil odgovara propozicijama Family Separation klinike.  Adresa održavanja radionice bit će poznata samo sudionicima kako bi se osigurala njihova potpuna privatnost.

Za prijave i detaljnije informacije obratiti se možete na e-mail: mia.roje@poliklinika-djeca.hr

 

Print Friendly, PDF & Email