5. regionalni susret članova Hrvatske psihološke komore (REGIS) u Splitu održan je 10. rujna 2016. u hotelu Cornaro. REGIS je pokrenut 2014. godine, s ciljem redovitog okupljanja članova Hrvatske psihološke komore dva puta godišnje i održavanja jednodnevnog stručnog usavršavanja. REGIS se svaki puta održava u drugoj sredini, a dosadašnja četiri REGIS-a ugostili su Vinkovci, Varaždin, Dubrovnik i Virovitica.

Predavači na ovom susretu bili su prof.dr.sc. Željka Kamenov i prof.dr.sc. Nataša Jokić Begić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, dr.sc. Boris Jokić s Instituta za društvena istraživanja Zagreb, Ella Selak Bagarić, prof. iz Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba, te Gordana Kamenečki Puclin, prof. iz krapinske Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju i Hrvoje Gligora, prof. iz Uljanik Poslovno informacijskih sustava.

Psihologinja naše Poliklinike Ella Selak Bagarić održala je predavanje pod nazivom Manipulacija djecom u brakorazvodu, koje je pružilo pregled suvremenih spoznaja o ovoj temi, izazove i mogućnosti za psihologe, te iskustva Poliklinike u radu s djecom i njihovim obiteljima.

Print Friendly, PDF & Email