Trodnevna radionica edukacije iz dječje i adolescentne psihoterapije pod nazivom “Uvid, usklađenost i sudjelovanje – metode integrativne psihoterapije” u organizaciji Hrvatske interdisciplinarne terapijske udruge za djecu i mladež održana je u Poliklinici za zaštitu djece grada Zagreba od 09. do 11. studenog 2012.

Voditelji radionice su bili direktor Instituta za integrativnu psihoterapiju i savjetovanje u Ljubljani, dr.sc. Gregor Žvelc, psiholog, integrativni, TA, kognitivno – bihevioralni psihoterapeut i mr.sc. Maša Žvelc, psihologinja i integrativni psihoterapeut. U okviru Instituta provode psihološko savjetovanje i psihoterapiju, vode trening iz Integrativne psihoterapije te organiziraju različite edukacije s područja psihologije i psihoterapije.

Tijekom radionice prezentirane su metode rada unutar terapijskog odnosa, bazirane na Integrativnoj psihoterapiji uz pomoć kojih terapeut stvara i omogućuje odnos koji poziva klijenta u doticaj sa sobom i drugima te promovira integraciju disocijativnih stanja selfa.

Radionici su prisustvovali i djelatnici Poliklinike dr. Domagoj Štimac, psihijatar i Dora Kralj, socijalni pedagog.

Print Friendly, PDF & Email