Danas slavimo 15 godina rada naše Poliklinike

S ponosom i radošću Vas obavještavamo kako će se danas, 6. veljače 2018. godine u Preporodnoj dvorani palače Narodnog doma Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti na zagrebačkom Gornjem gradu održati svečanost proslave 15 godina djelovanja Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba. O povijesti i radu Poliklinike govorit će ravnateljica prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander, a posebni gosti svečanosti bit će djeca, mladi i roditelji čiji se glas sluša i uvažava u radu Poliklinike.

Potvrđen je dolazak izaslanika predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a najavljen je  dolazak gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, ministrice demografije,obitelji, mladih i socijalne politike Nade Murganić, ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića i ministra zdravstva Milana Kujundžića. Također se očekuje dolazak predstavnika drugih ministarstava, državnih institucija i diplomatskih predstavništava u Republici Hrvatskoj.

U 15 godina rada 16.729 djece i obitelji prošlo je obradu odnosno tretman u Poliklinici. Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba je primjer dobre prakse u zemlji ali i i europskim i svjetskim okvirima, na što smo posebno ponosni.

Zahvaljujemo našoj djeci, roditeljima i dragim suradnicima koji su već čestitali obljetnicu timu Poliklinike!

Print Friendly, PDF & Email