Ponosni smo na stručnjake naše Poliklinike koji su i kroz proteklih godinu dana, koje su nam svima zbog pandemije i potresa bile posebno teške, nakon dugogodišnjih edukacija ostvarili stručna i znanstvena napredovanja. Naši su stručnjaci u svoja su usavršavanja uložili puno vremena, truda i predanosti, pri čemu su imali podršku cijelog multidisciplinarnog tima Poliklinike, te im svi zajedno i čestitamo.

Dvije psihijatrice Poliklinike, Iva Pupić, dr. med. i Dijana Staver, dr. med., postale su subspecijalistice dječje i adolescentne psihijatrije.

Klinička psihologinja Marija Crnković uspješno je obranila doktorsku disertaciju na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na temu: „Neke odrednice otpornosti i njezin doprinos psihološkoj dobrobiti“ uz mentorstvo prof. dr. sc. Renate Miljević-Riđički te je stekla titulu doktorice znanosti.

Socijalna pedagoginja Dora Kralj i psihologinja i integrativna psihoterapeutkinja Mia Roje Đapić postale su certificirane dječje i adolescentne integrativne psihoterapeutkinje.

Psihologinje Poliklinike Ella Selak Bagarić i Ana Marija Španić stekle su status kliničkih psihologinja.

Psiholozi Poliklinike Ana Raguž i Krešimir Prijatelj završili su šestomjesečni napredni trening iz forenzičkog intervjuiranja djece i mladih u sklopu PROMISE III europskog projekta, pod mentorstvom Linde Cordisco Steele, M.Ed., LPC iz SAD-a.

Kontinuirana edukacija u stručnom i znanstvenom aspektu vrijednost je koju Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba sustavno promiče od samog osnutka do danas jer, da bismo bili najbolja podrška našoj djeci i obiteljima što možemo biti, nužno je da unapređujemo svoja znanja i vještine u skladu s najsuvremenijim spoznajama. Čestitamo još jednom svim našim kolegama i nastavljamo dalje na isti način.

Print Friendly, PDF & Email