Besplatna edukacija o telefonskom i e-savjetovanju za stručnjake mentalnog zdravlja: Video snimke 2 webinara i priručnik

Prvi od pet besplatnih webinara za stručnjake mentalnog zdravlja o telefonskom i e-savjetovanju u organizaciji Hrabrog telefona putem Child Hub platforme održala je 23. ožujka 2020. Ines Rezo, mag. psych., Pravni fakultet na temu “Savjetodavni razgovor putem telefona – što i kako?”, uz sudjelovanje 297 stručnjaka. Drugi webinar održala je 24. ožujka 2020. psihologinja Poliklinike Mia Roje Đapić na temu “Savjetodavni razgovor i specifični tipovi poziva”, uz sudjelovanje 370 sudionika. Ovdje možete pogledati obje snimke webinara, te preuzeti besplatni priručnik Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba i Hrabrog telefona o telefonskom savjetovanju:

1. Ines Rezo, mag. psych., Pravni fakultet:  “Savjetodavni razgovor putem telefona – što i kako?”

2. Mia Roje Đapić, mag. psych., Poliklinika za zaštitu djece i mladih:  “Savjetodavni razgovor i specifični tipovi poziva”

3. Link za preuzimanje priručnika: 

HALO, POMOZITE! priručnik za stručnjake mentalnog zdravlja o specifičnostima telefonskog savjetovanja uslijed pandemije (PDF)

Halo, pomozite, stručni priručnik, telefonsko savjetovanje

 

Print Friendly, PDF & Email