Ako imate osobno iskustvo roditeljskog otuđenja, ispunjavajući on-line anketu na tu temu možete doprinijeti istraživanju Karen Woodall

Europsko udruženje stručnjaka koji se bave roditeljskim otuđenjem za nekoliko će tjedana održati svoju prvu konferenciju, najavila je na svom blogu Karen Woodall, britanska stručnjakinja na njegovom čelu, iz Klinike za obiteljsku separaciju. Konferencija će biti održana 30. i 31. kolovoza 2018. godine u Londonu, a njome će biti nastavljen rad s ciljem ujednačavanja praksi u području rada s djecom i obiteljima pogođenim roditeljskim otuđenjem.

Ako imate takvo osobno roditeljsko iskustvo, pozivamo vas da doprinesete istraživanju karen Woodall  ispunjavanjem kratke on-ankete na tu temu (na engleskom jeziku) koja je postavljena na linku:

https://www.surveygizmo.com/s3/3323476/FSC-General-Survey-v1

Tim ćete sudjelovanjem pomoći unaprijeđivanju podrške obiteljima koji se suočavaju s otuđenjem i u Hrvatskoj i izvan njenih granica. Rezultate ankete Karen Woodall će predstaviti vodećim svjetskim stručnjacima u ovom područjima koji će se okupiti na konferenciji koncem mjeseca u Londonu.

U najavi konferencije kao njenu posebnu snagu Karen Woodall ističe spregu stručnjaka različitih disciplina, uključujući pravo i mentalno zdravlje, čija je suradnja ključna za uspješno razrješavanje ovih zahtjevnih slučajeva. U najavnom blogu naglasila je potrebu za regulacijom područja, navodeći potrebu za odgovarajućom edukacijom stručnjaka koji se bave roditeljskim otuđenjem, zasnovanu na međunarodno prepoznatim standardima koji se temelje na dostupnim znanstvenim spoznajama.

 

 

Print Friendly, PDF & Email