Neprofitna organizacija TAALK (Talk About Abuse to Liberate Kids) najavljuje svoju prvu on-line emisiju u živo, u kojoj će tijekom 24 sata o problemu seksualnog zlostavljanja djece govoriti više od 60 najpoznatijih svjetskih stručnjaka koji se bave ovom problematikom. Za sudjelovanje u emisiji, od strane Vijeća Europe, pozvana je i naša ravnateljica prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander.

Naša ravnateljica govorit će na temu „Primjeri postojeće prakse u zemljama članicama Vijeća Europe u prevenciji i zaštiti djece žrtava seksualnog zlostavljanja“, kao i o modelu rada Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba. Također će govoriti o specifičnim potrebama seksualno zlostavljane djece, potrebnim oblicima podrške nezlostavljajućim roditeljima, kao i o važnosti multidisciplinarnog pristupa u radu sa seksualno zlostavljanom djecom.

U emisiji će također sudjelovati i gđa Marja Ruotanen i gđa Regina Jensdottir iz Vijeća Europe.

Sudjelovanje prof.dr.sc. Buljan Flander u emisiji bit će u subotu, 30.04.2011. od 14:45 do15:00 sati prema našem vremenu. Emisija se može pratiti u živo, on-line, uz besplatnu registraciju na web stranici http://www.taalk.org/TAALK-A-THON, gdje se mogu naći i detaljnije informacije o govornicima, kao i o njihovim temama. Početak 24 satne on-line emisije je u petak, 29. travnja 2011. u 17 sati prema našem vremenu.

Print Friendly, PDF & Email