O poliklinici

Poliklinika za zaštitu djece Grada Zagreba

Glavni cilj Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba je pružiti efikasnu i sistematičnu pomoć zlostavljanoj i zanemarenoj djeci i njihovim obiteljima. U poliklinici, na temelju iskustava iz svijeta, svakom djetetu je osiguran specijalizirani timski pristup, u najefikasnijem i najhumanijem rješavanju njegovih poteškoća. Osim direktnog rada s djecom, poliklinika ima važnu funkciju olakšavanja suradnje različitih institucija uključenih u problem zlostavljane djece, u svrhu bolje zaštite djece.

O nama

O poliklinici Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba započela je s radom 23.12.2002., na adresi Argentinska 2 (Gajnice) u Zagrebu. Osnovna svrha Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba je pružanje psihološke, socijalne, psihijatrijske, defektološke i pedijatrijske pomoći djeci s različitim traumatskim iskustvima, kao i njihovim roditeljima, kako bi se bolje i uspješnije nosili s posljedicama ovih iskustava.

Pročitajte više >

Djelatnosti

O poliklinici Dijagnostički i terapijski rad s djecom i njihovim obiteljima, edukacija osoblja i stručnjaka, timski stručni rad i supervizija, znanstveno - istraživačka djelatnost, publikacije i podizanje javne svijesti.

Pročitajte više >

Naš tim

O poliklinici Naš tim, uz ravnateljicu poliklinike Prof. dr. sc. Gordanu Buljan Flander, čine psiholozi, psihijatri, defektolozi, socijalni radnici, defektolozi, pedijatar, medicinske sestre, pravnik, računovođa i tajnica.

Pročitajte više >

Mediji o nama

O poliklinici Prenosimo iz drugih medija o Poliklinici.

Pročitajte više >