Novosti

Ravnateljica gošća grada Požege

Nakon održanog predavanja, ravnateljica je sudjelovala tradicionalnom prijamu gradonačelnika Zdravka Ronka za novorođene bebe.

Objavljeno: 19.11.2009.

Povodom Međunarodnog dana dječjih prava, 19. studenog, doc.dr. sc. Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba bila je gošća grada Požege gdje je održala predavanje: „Internet i djeca – trebamo li brinuti?“.

Ravnateljica je sudjelovala i na tradicionalnom prijamu gradonačelnika Zdravka Ronka za novorođene bebe.
- Najbolje ćete štiti svoju djecu svojom ljubavlju. Nemojte se bojati voljeti ih i maziti, jer kako se vi danas prema njima postavite, to će odrediti njihov budući život. Onako kako vi budete njih odgajali i odnosili se prema njima, oni će se tako odnositi prema vama i svojem potomstvu – poručila je ravnateljica naše Poliklinike roditeljima.

- Trudit ćemo svi zajedno da budućnost ove djece bude lijepa i da u ovom gradu stvaramo uvjete za njihovo sretno odrastanje, školovanje i napredovanje, kako bismo imali svi zajedno bolju budućnost   – rekao je tom prigodom gradonačelnik Zdravko Ronko, te naglasio  i obvezu svih da stvaraju uvjete u kojima će djeca biti i zaštićena.

Pročitajte članak na web stranici grada Požege.